Velkommen til Gevninge Gymnastik

I Gevninge Gymnastik ønsker vi at skabe et relevant og varieret gymnastiktilbud til alt fra de små børn ned til to år og områdets seniorer. Vi tror på, at gymnastik er for alle. Vi tilbyder gymnastik, der giver energi og bedre sundhed. Vores gymnastik foregår i et trygt forum, der er med til at skabe fysisk udfordring. Samtidig dannes rammen for venskaber og fællesskaber i vores lokalområde.

Hos os bliver netop glæden ved at gå til gymnastik vægtet højt. Udover et varieret udbud af hold, så arrangerer vi også en række sociale aktiviteter i løbet af året. Størst er vores ”Fredagsfræs”, hvor vi fire gange om året åbner dørene i den lokale hal for alle – både medlemmer og ikke medlemmer. Her får vi sammen (unge som ældre) sved på panden til dans, gymnastik og leg. Ligeledes er vi velforankret i lokalsamfundet ved at deltage i f.eks. Stafet for Livet, Lyserød Lørdag og den årlige aktivitetsdag.

På vores gymnastikhold arbejdes der med at udvikle den enkelte gymnast. Vi tror på, at vedholdenhed og motivation bliver fodret ved at sikre, at alle bliver udfordrede og anerkendt for deres indsats.

Gevninge Gymnastik har til huse i Trælleruphallen og i gymnastiksalen ved Trællerup Skole. Her har vi faciliteter, der understøtter ambitionerne for gymnastikken. Vi er drevet af en frivillig bestyrelse, og vi spørger løbende om hjælp til alt fra at slæbe redskaber til at bage kage og stå i bod. Vi er aktive i lokalområdet, og vi engagerer os gerne i velgørende formål.
Gevninge IF - Gymnastikafdeling | Herslevvej 23 | 4000 Roskilde | CVR 38621122