Børnehold
Ann, Forældre - barn 2-4 år

Jeg hedder Ann Rasmussen er 44 år og mor til Marie på 15 år det er 3 sæson at jeg har forældre barn 2-4år holdet i Gevninge og jeg glæder mig meget til at skulle undervise alle de glade og aktive børn og voksne 🌞jeg er en meget aktiv kvinde som også har 3 andre børne hold i RG og svogerslev og jeg har undervist børne hold i mange år 🌞
Vi ses i trællerup gymnastiksalen tirsdag kl 16,30-17,30


Helle, ​Spring/rytme mix 5 år-0. klasse


Jeg hedder Helle Vestergaard. Jeg har tre drenge på 5,6 og 9 år, hvor de to går til gymnastik. Jeg har selv dyrket meget gymnastik som barn og ung, hvor jeg har været på gymnastik- efterskole og højskole. De sidste mange år har jeg været instruktør, og jeg holder virkelig meget af at være sammen med børn. I denne sæson skal jeg have 5 år-0. klasse, hvor vi skal bygge de vildeste baner. Derudover er jeg en del af gymnastikkens bestyrelse.
 

Bettina, Spring/rytme mix 5 år-0. klasse

Jeg hedder Bettina, er 38 år og har boet i Gevninge i 7 år.
Jeg har selv 2 friske drenge på 5 og 7 år som også går til gymnastik. Jeg har selv haft en masse gode og sjove oplevelser med gymnastikken som barn og glæder mig i denne sæson til masser af badutspring, sjove lege og glade børn.

Cecilia, ​Spring/rytme mix 5 år-0. klasse
 
Jeg hedder Cecilia Mortensen. Jeg er 14 år og går i 8. klasse på Trællerupskolen.
Jeg er hjælpeinstruktør på springholdet 5år-0.klasse. Jeg er altid frisk på at lege en sjov leg eller give en krammer, hvis der er brug for det. 


Amalie, ​Spring/rytme mix 1.-2. klasse + Spring/rytme mix 3.-7. klasse


Jeg hedder Amalie Veje Kastrup. Jeg er 17 år gammel, og bliver 18 til december. Jeg har gået til gymnastik i Gevninge gymnastikforening fra jeg var 1 år gammel til jeg var 14 år. Jeg synes det fedeste ved gymnastik er at springe og udvikle sig. Siden jeg stoppede i Gevninge har jeg været på efterskole, hvor jeg har haft gymnastik, og jeg er i år efter et års pause startet til gymnastik igen i Roskilde. Jeg har siden jeg var 13 år været hjælpeinstruktør og instruktør, og jeg glæder mig til endnu et år som instruktør.


 


Anne, Spring/rytme mix 1.-2. klasse


Jeg hedder Anne. Jeg er hjælpeinstruktør på rytme/springholdet 1.-2. klasse. Jeg har tidligere være instruktør på to hold i børnegymnastik. Jeg glæder mig meget til at blive en del af gymnastikforeningen og få lov til at lave gymnastik med alle børnene. 

Palle, ​Spring/rytme mix 1.-2. klasse + Spring/rytme mix 3.-7. klasse
Rana, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg hedder Rana Kristiansen. Jeg startede med at gå til gymnastik i Gevninge, da jeg var fem år gammel. Nu er jeg 14 og har derfor gået til gymnastik i ni år. Jeg har altid syntes, det har været sjovt at gå til gymnastik. Ved at være hjælpetræner på springholdene 1.-2. klasse og 3.-7. klasse, håber jeg at kunne give glæden ved gymnastik videre. 

Kamille, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg hedder Kamille. Jeg er 15 år, og går i 9. klasse på Trællerupskolen. Jeg er for første gang hjælpetræner på springholdet 1-2 klasse.

Samuel, ​Spring/rytme mix 3.-7. klasse

Jeg er 29 år, gift og har to piger på hhv 1½ og 3 år. Sammen flyttede vi til Gevninge i januar 2019, da pladsen i vores lejlighed i København blev for trang.
Jeg er opvokset i Sønderjylland, hvor jeg har dyrket gymnastik siden jeg kunne kravle. Jeg har trænet gymnaster i alderen 1.-9. klasse i en årrække og selv været aktiv gymnast senest på DGI Københavns Repræsentanthold.

 
Tine, ​Spring/rytme mix 3.-7. klasse

Jeg hedder Tine Werner og er mor til Markus på 16 år og Anna på 13 år. Jeg dyrkede selv gymnastik i hele min barndom og ungdom og var også instruktør i en årrække. Efter mange år væk fra gymnastikken blev jeg for nogle år siden træner for springholdet 3.-7. klasse, hvor min datter er med. Det har været en stor fornøjelse at komme tilbage til gymnastikken, og jeg glæder mig til endnu et år med en masse springglade drenge og piger.

Mie, ​Dans 1.-3. klasse

Mit navn er Mie Vestergaard Albertsen. Jeg er 18 år gammel og jeg har gået til gymnastik, så længe jeg kan huske. Først springgymnastik, så rytmegymnastik, som er det jeg har lavet siden. Derudover har jeg været på Gymnastikefterskolen Stevns og efterfølgende gået til gymnastik i DGI Storkøbenhavn og nu på Stevns Elitehold. Jeg glæder mig til at undervise nogle rytme-glade-gymnaster her i Gevninge Gymnastikforening. 

Sofie, ​Dans 4.-6. klasse
 
Voksenhold
Iris, High Puls og Cirkeltræning

Hej - Jeg hedder Iris Skov Hovmøller, jeg har 2 børn på henholdsvis 13 og 17 år – jeg har boet i Gevninge siden 2004.
Jeg har undervist i Gevninge IF i 11 år. Jeg er instruktør for High Puls og Cirkeltrænings holdet.
Glæden ved at være en del af vores foreningsliv – betyder meget for mig. At have det sjovt, få sved på panden og samværet er 3 vigtige ting for mig.
Jeg er uddannet som Pump, Step, Zumba, jump Fitness og aerobic instruktør, jeg har undervist siden 1996.
 
Jeg glæder mig til at se nye som gamle medlemmer på mine hold.


 
Lotte, ​Fyraftens-Yoga + Yoga

Jeg hedder Lotte Vestergaard Albertsen. Jeg bor i Gevninge med min familie. De sidste 15 år har jeg været instruktør på forskellige børnehold i Gevninge Gymnastikforening. For 8 år siden blev jeg uddannet til DGI yogainstruktør. I denne sæson er der mulighed for at gå til yoga mandag og torsdag samt nogle lørdage på ’Træning for kroppen’ holdet. Udover at være instruktør er jeg også med i bestyrelsen for Gevninge Gymnastik.  Jeg glæder mig til at se jer på holdene.

 

Nicklas, ​Crosstraining
Inger Merete, M/K motion

Jeg er instruktør for M/K mandag aften i gymnastiksalen på Trællerup skole fra kl. 18.00 til 19.00. Jeg har været instruktør i Gevninge gymnastikforening i ca. 40 år.

Per, ​Herreholdet
Gevninge IF - Gymnastikafdeling | Herslevvej 23 | 4000 Roskilde | CVR 38621122