Børnehold
Forældre - barn 2-4 år
Julie, Spring/rytme mix 0.klasse samt Spring/rytme mix 3.-7. klasse

Mit navn er Julie, jeg er 18 år gammel og har lavet gymnastik hele mit liv, jeg har bl.a. gået her i GIF, men også på DGI og på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg glæder mig utrolig meget til at give glæden ved gymnastik videre til dig
Anita, Spring/rytme mix 0.klasse samt Spring/rytme mix 3.-7. klasse
Ella, Spring/rytme mix 0.klasse
Marie, Spring/rytme mix 0.klasse
Anne, Spring/rytme mix 4-5 år


Jeg hedder Anne. Jeg er instruktør på rytme/springholdet 4-5 år. Jeg har tidligere være instruktør på to hold i børnegymnastik. Jeg glæder mig meget til at blive en del af gymnastikforeningen og få lov til at lave gymnastik med alle børnene. 

Jasmin, Spring/rytme mix 4-5 år

Jeg hedder Jasmin schwartz Kristensen. Jeg er 13 år gammel, og bliver 14 den 20 december og jeg er hjælpetræner i spring/rytme mix. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på en ny sæson da den første var mega god. Jeg elsker at være sammen med børnene, syntes det er mega hyggeligt. 
 
Hilsen Jasmin😊


Caroline, Spring/rytme mix 4-5 år samt spring/rytme mix 0.klasse

Jeg hedder Caroline. Jeg er 13 år gammel. Jeg glæder mig meget til at starte som hjælpetræner på spring/rytme mix. Jeg har selv gået til gymnastik i flere år.
Jeg elsker at danse, springe og lave sjove lege. Glæder mig til at være sammen med alle de glade børn.
Molly, Spring/rytme mix 4-5 år

Jeg hedder Molly og er 13 år gammel. Jeg har selv gået til gymnastik og dans i nogle år. Jeg glæder mig meget til at starte som hjælpetræner, og jeg er sikker på at det bliver rigtig sjovt og hyggeligt sammen med de søde børn☺️
Bettina, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg hedder Bettina og har boet i Gevninge i 8 år.
Jeg har selv 2 friske drenge på 6 og 9 år som også går til gymnastik. Jeg har selv haft en masse gode og sjove oplevelser med gymnastikken som barn og har undervist i 2 år på børnehold. Jeg glæder mig til en masse badutspring, sjove lege og glade børn.

VH Bettina

Vibeke, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg bor lige uden for Gevninge sammen med min mand og 4 skønne børn. Jeg har trænet springgymnastik siden, jeg var helt ung. Efter en pause glæder jeg mig meget til at komme i gang igen.

Kamille, Spring/rytme mix 1.-2. klasse, Spring/rytme mix 3.-7. klasse
Malthe, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg er 13 år og bor lidt uden for Gevninge. Jeg er vild med trampolin og springgymnastik, og har selv dyrket det i mange år. Nu glæder jeg mig til at lære jer en masse sjove og seje spring.
Carla, Spring/rytme mix 1.-2. klasse

Jeg er 13 år og har gået til gymnastik i 5 år. Med min familie bor jeg i Gevninge. Det er det første år jeg skal være hjælpetræner, så jeg glæder mig ret meget. Men jeg er ikke nervøs fordi jeg ved at det bliver sjovt at skulle træne børnene. ;D
 
Emilie, Spring/rytme mix 1.-2. klasse
Samuel, ​Spring/rytme mix 3.-7. klasse samt spring/rytme mix 4-5 år

Jeg er 29 år, gift og har to piger på hhv 1½ og 3 år. Sammen flyttede vi til Gevninge i januar 2019, da pladsen i vores lejlighed i København blev for trang.
Jeg er opvokset i Sønderjylland, hvor jeg har dyrket gymnastik siden jeg kunne kravle. Jeg har trænet gymnaster i alderen 1.-9. klasse i en årrække og selv været aktiv gymnast senest på DGI Københavns Repræsentanthold.

 
Sofie, ​​Dans 0.-2. klasse samt Dans mix fra 3.klasse
 
Amalie J, Dans 0.-2. klasse & Dans mix fra 3. klasse
Malina, Dans 0.-2. klasse

Mit navn er Malina og jeg er 13 år gammel.  Jeg går i 7 klasse på Trællerupskolen, bor i Gevninge med min mor, bonus far og 4 søskende og i min fritid spiller jeg fodbold og går til girly hip hop dans.
Camille, Dans 0.-2. klasse
Voksenhold
Iris, High Puls og Cirkeltræning

Hej - Jeg hedder Iris Skov Hovmøller, jeg har 2 børn på henholdsvis 13 og 17 år – jeg har boet i Gevninge siden 2004.
Jeg har undervist i Gevninge IF i 11 år. Jeg er instruktør for High Puls og Cirkeltrænings holdet.
Glæden ved at være en del af vores foreningsliv – betyder meget for mig. At have det sjovt, få sved på panden og samværet er 3 vigtige ting for mig.
Jeg er uddannet som Pump, Step, Zumba, jump Fitness og aerobic instruktør, jeg har undervist siden 1996.
 
Jeg glæder mig til at se nye som gamle medlemmer på mine hold.


 

Helle, ​Rytmisk gymnastik 35+


Jeg hedder Helle Vestergaard og jeg bor i Gevninge sammen med min mand og 3 drenge. Gymnastik har altid været en stor del af mit liv. Jeg har været aktiv gymnast det meste af mit liv, gået på gymnastikefterskole og højskole. Siden jeg har været ung har jeg også været træner og i de senere år har jeg været en del af gymnastikbestyrelsen.
Foreningslivet og fællesskabet der følger med har været en stor del af mit liv og derfor vil jeg give det videre.

Hilsen Helle

Lotte, ​Fyraftens-Yoga + Yoga + Rytmisk gymnastik 35+

Jeg hedder Lotte Vestergaard Albertsen. Jeg bor i Gevninge med min familie. De sidste 15 år har jeg været instruktør på forskellige børnehold i Gevninge Gymnastikforening. For 8 år siden blev jeg uddannet til DGI yogainstruktør. I denne sæson er der mulighed for at gå til yoga mandag og torsdag samt Rytmisk gymnastik 35+. Udover at være instruktør er jeg også med i bestyrelsen for Gevninge Gymnastik.  Jeg glæder mig til at se jer på holdene.

 

Nicklas, ​Crosstraining
Irene, Rytmegymnastik 35+

Jeg glæder mig til at dele min træning med en masse friske mennesker, som gerne vil lave noget god gammeldags rytmisk gymnastik. Jeg hedder Irene, bor i Viby Sjælland sammen med min mand og vores yngste søn på 20 år og den ældste på 22 år (hvis han ellers er hjemme). Jeg har undervist mange forskellige aldersgrupper og  mange forskellige typer hold. Jeg holder af at lave alle mulige bevægelser til meget varieret musik. Jeg håber, vi i fællesskab skal dyrke vores indre dansemus og have en fest sammen.
 
Venlig hilsen Irene

 
Lisa, Rytmegymnastik 35+

Jeg er 51 år mor til 4 piger. Bor i Kornerup og har været  instruktør i Kirke Såby og Gevninge med spring børnehold gennem 16 år. Jeg er selv aktiv gymnast  på Roskilde Delingsfører.
Gymnastik er for livet og til timerne vil jeg have mange grundøvelser med sved på panden og rytmisk helt igennem. Glæder mig vildt til at træne med jer.
🤸 Lisa


 
Inger Merete, M/K motion

Jeg er instruktør på M/K holdet om mandagen i Trællerup. 
Jeg vil komme hele kroppen rundt med mine øvelser, så meld jer til god motion.

Per, ​Herreholdet
Jeanet, Løbe/gå holdet
Gevninge IF - Gymnastikafdeling | Herslevvej 23 | 4000 Roskilde | CVR 38621122