Børnehold
Lisa, Forældre - barn 2-4 år

Jeg er 53 år mor til 4 piger. Bor i Kornerup og har været  instruktør i Kirke Såby og Gevninge med spring børnehold gennem 23 år. Jeg er selv aktiv gymnast  på Roskilde Delingsfører.
Gymnastik er for livet og den motoriske træning som styrker kroppen og sanserne, starter vi med at træne på forældre/barn holdet.
Glæder mig vildt til at træne med jer.

🤸 Lisa
Michael, Spring/rytme mix 4.-8.klasse
Julie, Spring/rytme mix 4.-8. klasse

Mit navn er Julie, jeg er 18 år gammel og har lavet gymnastik hele mit liv, jeg har bl.a. gået her i GIF, men også på DGI og på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg glæder mig utrolig meget til at give glæden ved gymnastik videre til dig.
Anita, Spring/rytme mix 4.-8. klasse

Hej jeg hedder Anita og er 19 år gammel. Jeg har gået til gymnastik siden forældre/barn gymnastik. Jeg har gået i Gevninge gymnastik forening siden, og ved siden af gået i Roskilde på DGI hold og i SIF. Jeg havde en pause da jeg gik på gymnastik efterskolen Stevns. Jeg har trænet børn i gymnastik foreningen siden jeg gik i 8. Klasse.
Jeg glæder mig til at lave en masse gymnastik med glade unger:)

 
Samuel, ​Spring/rytme mix 0.. klasse samt spring/rytme mix 4-5 år

Jeg er 32 år, gift og har 3 piger. Vi flyttede til Gevninge i januar 2019.
Jeg er opvokset i Sønderjylland, hvor jeg har dyrket gymnastik siden jeg kunne kravle. Jeg har trænet gymnaster i alderen 1.-9. klasse i en årrække og selv været aktiv gymnast senest på DGI Københavns Repræsentanthold.

 
Signe, Spring/rytme mix 0.klasse

Jeg er 18 år og skal i 3.G efter sommerferien. Jeg har lavet gymnastik i hele mit liv, både i GIF og på DGI junior øst og DGI udtaget piger i kbh.
10 klasse tog jeg på gymnastik efterskolen Stevns, hvor jeg også har været med på Stevns elite hold efter mit ophold. 

Marie, Spring/rytme mix 0.klasse

Jeg er 13 år og skal  i 7. Kl. efter sommerferien . Jeg har lavet gymnastik hele mit liv, både i GIF og SIF Roskilde.
Jeg glæder mig til mit 2. år som hjælpetræner:)

Ella, Spring/rytme mix 0.klasse

Jeg er 13 år og skal i 7.klasse efter sommerferien. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv både i Gevninge og i SIF i Roskilde.
jeg glæder mig til mit 2.år som hjælpetræner.

Rosa, Spring/rytme mix 4.-5.år

Jeg hedder Rosa. Jeg er 17 år gammel og starter i gymnasiet efter sommerferien. Har selv gået til både rytme og springgymnastik i gevninge gymnastikforening, da jeg var yngre.

Jeg glæder mig meget til hyggelige timer i gymnastiksalen!
 

Anne, Spring/rytme mix 4-5 år


Jeg hedder Anne. Jeg er instruktør på rytme/springholdet 4-5 år. Jeg har tidligere være instruktør på to hold i børnegymnastik. Jeg glæder mig meget til at lave gymnastik med alle børnene. 

Molly, Spring/rytme mix 4-5 år

Jeg hedder Molly og er 14 år gammel. Jeg har selv gået til gymnastik og dans i nogle år. Jeg glæder mig meget til min 2.sæson som hjælpetræner, og jeg er sikker på at det bliver rigtig sjovt og hyggeligt sammen med de søde børn☺️
Caroline, Spring/rytme mix 4-5 år samt spring/rytme mix 0.klasse

Jeg hedder Caroline. Jeg er 15 år gammel. Jeg glæder mig meget til min 3. Sæson som hjælpetræner på spring/rytme mix. Jeg har selv gået til gymnastik i flere år.
Jeg elsker at danse, springe og lave sjove lege. Glæder mig til at være sammen med alle de glade børn.
Bettina, Spring/rytme mix 1.-3. klasse

Jeg hedder Bettina og har boet i Gevninge i 10 år.
Jeg har selv 2 friske drenge på 8 og 11 år, hvor den yngste også går til gymnastik. Jeg har selv haft en masse gode og sjove oplevelser med gymnastikken som barn og har undervist i 3 år på børnehold. Jeg glæder mig til en masse badutspring, sjove lege og glade børn.Vibeke, Spring/rytme mix 1.-3. klasse

Jeg bor lige uden for Gevninge sammen med min mand og 4 skønne børn. Jeg har trænet springgymnastik siden, jeg var helt ung. Efter en pause glæder jeg mig meget til at komme i gang igen.

Kamille, Spring/rytme mix 1.-3. klasse, Spring/rytme mix 4.-8. klasse

Jeg hedder Kamille, og er 18 år gammel. Lige nu går jeg i 2.g på katedralskolen. Jeg har gået til gymnastik fra helt lille til 6 klasse. Jeg glæder mig til at være instruktør på mit 3.år, for mange glade og energifyldte børn.
Emilie, Spring/rytme mix 1.-3. klasse
 

Hej, jeg hedder Emilie og jeg er 14 år. Jeg elsker gymnastik og har også gået til det i lang tid. Jeg kan godt lide at lege og vil altid prøve at hjælpe så godt jeg kan. Jeg går selv på Trællerupskolen og skal starte/ gå i 8.klasse. Håber at møde nogle fantastiske søde børn :)

Benjamin, Spring/rytme mix 1.-3.klasse

Jeg er en frisk 13 årige dreng, der her gået til gymnastik næsten hele mit liv. Nu går jeg selv på to hold og glæder mig til at være hjælpetræner.
Ida, Spring/rytme mix 1.-3.klasse

Jeg er 13 år og skal i 7.klasse efter sommerferien.
Jeg har gået til gymnastik næsten hele mit liv og jeg går på springhold både i Gevninge og i SIF i Roskilde.
Jeg glæder mig til min første sæson som hjælpetræner.
Sofie, ​​Dans 0.-2. klasse samt Dans mix fra 3.klasse
 
Malina, Dans 0.-2. klasse samt Dans mix fra 3.klasse

Mit navn er Malina og jeg er 14 år gammel.  Jeg går i 8.klasse på Trællerupskolen, bor i Gevninge og i min fritid spiller jeg fodbold og har selv gået til dans i 3 år. Jeg glæder mig til min 2.sæson som hjælpetræner.
Camille, Dans 0.-2. klasse samt Dans mix fra 3.klasse

Hej, jeg hedder Camille. Jeg er 14 år og jeg går i 8 klasse på Trællerup skolen. Jeg glæder mig vildt meget til min 2 sæson i Gevninge gymnastik foreningen, som hjælpetræner på danse holdene.

 
Voksenhold
Iris, High Puls og Cirkeltræning

Hej - Jeg hedder Iris Skov Hovmøller, jeg har 2 børn på henholdsvis 13 og 17 år – jeg har boet i Gevninge siden 2004.
Jeg har undervist i Gevninge IF i 11 år. Jeg er instruktør for High Puls og Cirkeltrænings holdet.
Glæden ved at være en del af vores foreningsliv – betyder meget for mig. At have det sjovt, få sved på panden og samværet er 3 vigtige ting for mig.
Jeg er uddannet som Pump, Step, Zumba, jump Fitness og aerobic instruktør, jeg har undervist siden 1996.
 
Jeg glæder mig til at se nye som gamle medlemmer på mine hold.


 

Helle, ​Kroppen rundt for kvinder


Jeg hedder Helle Vestergaard og jeg bor i Gevninge sammen med min mand og 3 drenge. Gymnastik har altid været en stor del af mit liv. Jeg har været aktiv gymnast det meste af mit liv, gået på gymnastikefterskole og højskole. Siden jeg har været ung har jeg også været træner og i de senere år har jeg været en del af gymnastikbestyrelsen.
Foreningslivet og fællesskabet der følger med har været en stor del af mit liv og derfor vil jeg give det videre.

Hilsen Helle

Lotte, ​Fyraftens-Yoga + Yoga + Kroppen rundt for kvinder

Jeg hedder Lotte Vestergaard Albertsen . Jeg bor med min familie i Gevninge . Jeg har været instruktør i Gevninge gymnastik i 18 år , hvor jeg har haft forskellige børnehold . Nu er jeg instruktør på voksenhold samt har taget flere yoga uddannelser som Dgi hatha yoga og en yin yoga uddannelse.
Udover holdene er jeg med  i bestyrelsen .

 

Anja, Kroppen rundt for kvinder

Jeg hedder Anja, er med-instruktør på “kroppen rundt for kvinder”.
Gymnastik, workout, aerobic, zumba og - det nyeste - Groove, at bevæge sig til musik har altid været mig.
Nu glæder jeg mig til at have en fest med dig - med en blanding af ovenstående om onsdagen. 
Nichlas, ​Crosstraining

Jeg hedder Nichlas og har haft crosstraining i fire sæsoner. Min egen træningserfaring består af crossfit og styrketræning, hvorfor træningen primært består af tungstyrketræning blandet med konditionstræning, for at få pulsen op. Træningen er bygget op med en opvarmning, efterfulgt af tekniktræning som vi bruger i den afsluttende del.

 
Inger Merete, M/K motion

Jeg er instruktør på M/K holdet om mandagen i Trællerup. 
Jeg vil komme hele kroppen rundt med mine øvelser, så meld jer til god motion.

Per, ​Herreholdet
Gevninge IF - Gymnastikafdeling | Herslevvej 23 | 4000 Roskilde | CVR 38621122